Sos sojowy jasny Kikkoman 1L





Opis

Opis:
Sos sojowy KIKKOMAN
Opakowanie 1L
Wyprodukowano w Holandii.
Składniki: woda, ziarno soi, pszenica, sól.
Naturalnie warzony, bez dodatku syntetycznych barwników i aromatów.
Wartości odżywcze w 100ml produktu
wartość energetyczna 325kj/77kcal,
tłuszcze 0g (w tym nasycone 0g),
węglowodany 3,2g (w tym cukry 0,6g),
białko 10g, sól 16,9g.
Sos sojowy Kikkoman to przyprawa, którą wzbogacimy smak każdego dania zarówno w trakcie gotowania, jak i na talerzu. Zawsze idealnie podkreśli smak i to nie tylko w specjałach kuchni azjatyckiej. Możesz użyć go do przyrządzenia każdej ulubionej potrawy, bo doskonale sprawdzi się jako dodatek do wszystkiego: włoskiego makaronu, amerykańskiego burgera, sałatki, a nawet deseru.
Sos powstaje w procesie warzenia według tradycyjnej receptury z czterech składników: ziaren soi i pszenicy, wody i soli. Tym, co niewątpliwie wyróżnia naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest przejrzysty, ciemnobursztynowy brąz i głęboki, niepowtarzalny aromat.
Najważniejsza jest jakość - naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman składa się jedynie z czterech podstawowych składników: ziaren soi, pszenicy, soli i wody. Te proste składniki trzeba starannie dobrać, ponieważ mają bezpośredni wpływ na smak i zapach sosu sojowego.

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Karolina
Super. Najlepszy