Imbir marynowany do sushi 190g różowy ginger
Opis

Imbir marynowany różowy 190g
Imbir marynowany podaje się jako przystawkę do sushi w kuchni japońskiej. Spożywa się go między różnymi rodzajami potraw, w celu oczyszczenia kubków smakowych. Zimą żeby się rozgrzać można go dodać do herbaty, jest używany także w wielu azjatyckich potrawach.
Należy też pamiętać o jego licznych właściwościach leczniczych: ułatwia trawienie, łagodzi mdłości, jest bogaty w substancje przeciwzapalne itp.
Wyprodukowano w Chinach dla firmy NOBI (opakowanie może różnić się od przedstawionego na zdjęciu)
Składniki: imbir, woda, sól, regulatory kwasowości: E330, E260, substancja konserwująca: E202, wzmacniacz smaku: E621, substancje słodzące: E951, E955, E954, barwnik E163.
Wartości odżywcze w 100g produktu
wartość energetyczna : 78kj/17.86kcal
tłuszcze: 0g
w tym kwasy nasycone : 0g
węglowodany: 3,57g
w tym cukry: 0g
białko: 0g
sól: 6,66g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.